Of je nou een kantoor buiten de deur hebt of veel vanuit huis werkt, je kantoor of werkomgeving moet een bepaalde rust uitstralen en weinig afleiding bieden. Geen prullaria, maar ook geen drukke wandbekleding en prikkels van buitenaf. Maar hoe creëer je nou een optimale werkomgeving?

Richt je kantoor in met houten wandpanelen

Om ongestoord je werk te kunnen doen in een rustige en stijlvolle omgeving, zijn onze houten akoestische panelen de perfecte oplossing. Maar hoe zorgen de houten wandpanelen ervoor dat jij het maximale uit je werkdag en je kantoor haalt? De geluidsabsorberende wandpanelen hebben verschillende voordelen.

Geluiddempend effect

Last van luidruchtige buren, spelende kinderen, bellende collega’s of die lawaaierige printer naast je deur? Of je nou thuis of buiten de deur werkt: met houten geluidsabsorberende wandpanelen is dat probleem verleden tijd. De houten wandpanelen hebben een geluiddempend effect, waardoor jij kunt genieten van een optimale akoestiek. Zo kun jij ongestoord je meeting ingaan, je volop concentreren op die moeilijke opdracht of rustig je bestanden doorlezen.

Isolerende werking

De houten wandpanelen werken niet alleen geluidsabsorberend, ze hebben ook een isolerende werking. De geluidspanelen voor je kantoor houden warmte vast, waardoor jouw kantoor een aangename plek blijft om te werken. Zo kan je verwarming een standje lager.

Een stijlvol kantoor

Naast isolerend en geluiddempend zijn de houten wandpanelen ook nog eens stijlvol. De houten geluidspanelen ogen chique en zorgen voor een rustige en opgeruimde uitstraling van je kantoor. Zo kun jij met een opgeruimd hoofd aan je werkdag beginnen en wordt jouw kantoor een plek waar je je even rustig terug kunt trekken.

Eenvoudig en overal te monteren

Bovenal zijn de houten geluidspanelen voor je kantoor makkelijk zelf te monteren. Of je ze nou op je plafond of achter je bureau wilt plaatsen, het aanbrengen is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor een kale wand zonder onzuiverheden en je schroeft of lijmt de geluidswand er zo aan vast.

De perfecte houten wandpanelen voor jouw kantoor

Met houten wandpanelen zorg jij ervoor dat je ongestoord je werk kunt doen in een mooie, stijlvolle omgeving. En dankzij ons ruime assortiment is er altijd een houten wandpaneel dat bij jouw kantoorruimte past. Ga voor een antraciet of eikenhouten wandpaneel achter je bureau of plaats een walnoot- of mokkakleurig paneel naast je raam.

Voorbeelden van werkplekken met houten akoestische panelen

Voorbeeld 1: Akoestische houten achterwand in je kantoor

Een akoestische achterwand in je kantoor, de stijlvolle oplossing om galm te verminderen. Op de afbeelding hieronder zie je de keuze voor een lichtbalk tussen de afdekplaat en de akoestische panelen. Je geeft hiermee jouw kantoor net dat beetje extra.

Akoestische panelen kantoor

Voorbeeld 2: Een leuke binnenkomst

Door houten akoestische panelen in de ontvangstruimte te plaatsen zorg je niet alleen voor een optimale akoestiek maar geef je klanten ook direct een warm en stijlvol welkom. De houten akoestische panelen zijn functioneel, sfeervol en passen binnen ieder interieur. 

Houten panelen receptie

Wandpanelen voor kantoor van Aku Woodpanel: een duurzame keuze

Naast stijlvol, geluiddempend en isolerend zijn de houten wandpanelen van Aku Woodpanel ook de perfecte milieuvriendelijke toevoeging aan het interieur van jouw kantoor. De houten geluidswanden zijn gemaakt van uitsluitend milieuvriendelijke materialen. De materialen voor de houten wandpanelen zijn afkomstig van en geproduceerd uit duurzame bronnen en daardoor een volledig milieuvriendelijk product.

Onze akoestische panelen voor kantoor

Akupanel