De keuken is vaak de plek waar echt geleefd wordt. De plek waar je je dag voorbereidt, heerlijke maaltijden kookt en eet en waar je lief en leed met elkaar deelt. Je keuken is de kamer waar je het liefst zo veel mogelijk tijd doorbrengt. Het is daarom des te belangrijker dat je van jouw keuken een gezellige en sfeervolle plek maakt, echt het hart van je woning. Maar hoe maak je jouw keuken nou uniek en geef je deze plek nét dat beetje extra?

Onze houten wandpanelen geven jouw keuken de sfeervolle uitstraling die jij zoekt. En het mooiste? Je hoeft er niet je hele keuken voor te verbouwen. Stijlvolle wandpanelen voor een betaalbare prijs. Waar wacht je nog op?

Renoveer jouw keuken met akoestische houten wandpanelen

Stijlvolle uitstraling

Een houten wandpaneel in je keuken kent veel voordelen, maar is bovenal ook een echte eyecatcher. De stijlvolle houten panelen geven jouw keuken de uitstraling waar je naar zoekt en dragen bij aan de sfeer, zonder dat jij je hele keuken op de kop hoeft te zetten. Van minimalistisch tot modern en van industrieel tot klassiek.

Geluiddempend effect

Een rumoerige keuken is verleden tijd met houten wandpanelen. De akoestische panelen hebben een geluiddempend effect. Zo kun jij ‘s ochtends in alle rust van je ontbijt genieten, kunnen jullie elkaar tijdens het avondeten weer verstaan of kun je ongestoord met een glas wijn en een goed boek ontspannen aan de keukentafel.

Isolerend vermogen

Naast dat ze geluiddempend werken, heeft de houten wandbekleding ook een isolerend vermogen. De houten wandpanelen houden warmte vast, zodat jouw keuken altijd een aangename plek is om samen te komen en lekker te blijven zitten.

Waar plaats je de akoestische panelen?

Van klassieke eikenhouten muurbekleding achter je koffiezetapparaat tot een sfeervol mokkakleurig wandpaneel rondom je kookeiland en van een authentiek walnoothouten paneel aan je plafond tot mooie antracieten wandbekleding achter je eettafel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waar je ze ook plaatst, de houten wandpanelen zijn eenvoudig zelf te monteren. Of je de panelen nou op de muur of op je plafond wil plaatsen. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een leeg oppervlak zonder spijkers, schroeven of gaten. Daarna schroef of lijm je de panelen er makkelijk aan vast.

Vind een stijl die bij jou past

Combineer donker en licht

Kies bijvoorbeeld voor een donkerhouten achterwand in de keuken voor een stijlvolle uitstraling.

Breek de muur

Of doe eens wat anders en breek de muur met een houten paneel. Je kunt dit namelijk heel mooi combineren met het keukenblad.

Vraag om advies

Ben jij verliefd geworden op het idee van houten wandpanelen in je keuken, maar weet je nog niet helemaal hoe je het aan moet pakken? Ben je bezig met het monteren van de houten wandbekleding achter je keukentafel, maar kom je er niet helemaal uit? Het team van Aku Woodpanel helpt je graag.

We zijn elke maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur voor al jouw vragen over houten wandpanelen in de keuken.

Bekijk ons assortiment houten wandpanelen voor de keuken

Akupanelen