“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 39,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@akuwoodpanel.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Garantie

Op al onze akupanelen krijgt u één jaar garantie. Mocht er blijken dat er door ons toedoen iets stuk is gegaan, vergoeden wij het gehele aankoopbedrag. Mocht er blijken dat het niet door ons toedoen is gekomen, dan zal er niks vergoed worden. Wij bieden geen garantie omtrent vochtschade.

Identiteit ondernemer

Akuwoodpanel
Weidehek 125
4824 AT, Breda

info@akuwoodpanel.nl 

085 060 9975

KVK NUMMER: 84754850

BTW NUMMER: NL004012414B89

 

Formulier voor herroeping 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) 

— Aan
akuwoodpanel
Weidehek 125
4824 AT, Breda
info@akuwoodpanel.nl
085-060 9975

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) : — Bestelnummer :

  

  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

— Naam/Namen consument(en) 

 

— Adres consument(en) :

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) 

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.