Als je aan een knusse of stijlvolle plek in je woning denkt, schiet de gang je waarschijnlijk niet meteen te binnen. De praktische ruimte is vaak nuttig ingedeeld, maar hier vorm je wel de eerste indruk van een woning. Hoe zorg je voor een stijlvolle binnenkomer waarmee je meteen de toon zet voor de rest van je woning?

Dáárom kies je voor houten wandbekleding in de gang

Met houten wandpanelen maak je van jouw gang een unieke en chique ruimte. Niet alleen voelen jij en je gasten zich welkom, maar dankzij het warme onthaal voel je je ook meteen thuis.

Inspiratie

Bijzondere kapstok

Maak in je gang een mooie en speelse kapstok van wandpanelen. Bevestig de houten panelen aan de muur en monteer er een paar stevige spijkers of haakjes op. Zo heb jij een kapstok die niemand anders heeft.

Houten panelen in de gang

Unieke binnenkomst

Net dat beetje extra met een volledig beklede wand inclusief deur. Misschien wel de makkelijkste manier om oude muren te renoveren.

 Leuke aankleding

Ga jij voor die super strakke houtlook? Dan kan je de houten panelen door laten lopen vanuit de gang zo de woonkamer in.

DIY: houten wandpanelen monteren in de gang (linkje leggen met de blog DIY)

Je kunt natuurlijk op nog veel meer manieren de houten wandpanelen monteren in je gang. Denk eens aan een mooie deurframe van de gang naar je woonkamer toe, of horizontale panelen onderaan de muur. Ga aan de gang als echte DIY-er en maak van jouw gang iets unieks met houten panelen voor in de gang.

De perfecte kleur wandpaneel voor in de gang?

Wat is het perfecte paneel voor in de gang? Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van hoe jouw gang er verder uit ziet. Gelukkig kun je kiezen uit een ruim aanbod, waardoor er altijd een houten wandpaneel is dat bij jouw inrichting past. Kies voor een antraciet of eikenhouten wandpaneel naast de voordeur of installeer een walnoot- of mokkakleurig paneel bij de trap. 

Advies nodig? AKU Woodpanel staat voor je klaar

Ben jij helemaal weg van het idee van houten wandpanelen in je gang, maar weet je nog niet helemaal hoe je het aan moet pakken? Ben je bezig met het monteren van houten wandpanelen achter je kapstok, maar kom je er niet helemaal uit? Het team van Aku Woodpanel helpt je graag. 

We zijn elke maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur voor al jouw vragen over houten wandpanelen in de gang.

Ons assortiment houten panelen voor de gang

Akupanelen