Actie: Ontvang je samplebedrag terug!

Twijfel je nog over de juiste kleur voor je nieuwe wandpanelen of ben je benieuwd naar de kwaliteit van onze panelen? Bestel nu je samples en ontvang dit bedrag terug wanneer je je gloednieuwe Akupanelen bestelt. Ervaar zelf het kwaliteitsverschil van onze unieke 3-zijdig houtfineer. Profiteer snel van onze nieuwe actie en ontdek de perfecte kleur en afwerking voor jouw interieur. 

Bestel je samples nu en krijg dit bedrag bij bestelling terug.

Kies de perfecte kleur

Het kiezen van de juiste kleur wandpanelen is belangrijk. De kleur moet passen bij jouw stijl en interieur. Daarom helpt Aku Woodpanel je graag een handje. Bestel nu een aantal samples van jouw favoriete kleuren en krijg dit bedrag terug zodra je je keuze hebt gemaakt. Zo kun jij op je gemak verschillende kleuren testen en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Wij leveren akupanelen in de kleuren:

En we hebben drie speciale varianten:

Waarom samples bestellen?

Lukt het maar niet om online de juiste kleur te kiezen of twijfel je over de kwaliteit. Het bestellen van samples is een goede oplossing. Niet alleen kun je dan de kleuren in het echt bekijken, ook kun je de kwaliteit van de panelen zelf ervaren. Door een sample van jouw favoriete kleur in handen te houden, kun jij je beter voorstellen hoe het er in je woonkamer, keuken of slaapkamer uit zou zien.

Profiteer snel

Wacht niet te lang en profiteer snel van deze tijdelijke actie. Bestel je samples en ontdek welke akupanelen het best in jouw interieur passen. Heb je nog vragen over het bestellen van de samples? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Ons assortiment akupanelen:

Akupanelen