Akupanelen en ledverlichting: De perfecte match

Dat akupanelen op zich al een hele mooie toevoeging aan je interieur zijn, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar dat je de akupanelen en de ruimte een nóg luxere uitstraling kan geven met ledverlichting, wist je misschien nog niet. Door op een eenvoudige manier led-strips toe te voegen, maak jij je wandpanelen nóg unieker en sfeervoller. Hieronder leggen we je uit hoe je met ledverlichting je akupanelen transformeert. 

De perfecte ambiance

Of je nou een sfeervolle woonkamer, een knusse slaapkamer of unieke keuken wil creëeren, door ledverlichting aan je akupanelen toe te voegen wordt die droom werkelijkheid. Ledverlichting zorgt namelijk voor de perfecte ambiance, in welke ruimte dan ook. Monteer bijvoorbeeld ledstrips onder en boven je wandpanelen in je slaapkamer. Zo wordt jouw slaapkamer een knusse en romantische plek waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Een schitterende combinatie Akuwoodpanel

Een schitterende combinatie

Het combineren van akupanelen met ledstrips zorgt voor een visueel spektakel dat elke ruimte transformeert tot iets magisch. De aantrekkingskracht van het zachte ledlicht zorgt voor een moderne en futuristische uitstraling. Geef je woonkamer een upgrade door ledstrips aan te brengen achter je televisie. Of monteer de ledstrips onderaan je panelen. Plaats vervolgens spotjes aan het plafond. Een perfecte combinatie en lichtshow gegarandeerd.

Aku woodpanel

Eindeloze mogelijkheden

Een van de voordelen van ledverlichting is eindeloos veel mogelijkheden bieden. De verlichting kan aangepast worden aan de sfeer en behoefte van de ruimte en het interieur. Pas de lichtintensiteit aan, regel de kleurtemperatuur en voeg daar eventueel dynamische lichteffecten aan toe. Zorg voor optimale concentratie op jouw kantoor of werkplek door akupanelen achter je beeldscherm te monteren en ledverlichting rondom je wandpaneel aan te brengen. Een stijlvolle werkplek waar je je optimaal kunt concentreren. 

Kantoor aku woodpanel

Een duurzaam meesterwerk

Naast de visuele en akoestische voordelen, zijn akupanelen en ledverlichting ook nog eens duurzaam en energiezuinig. De ledlampen gebruiken minder energie dan traditionele verlichting. Combineer ze met onze duurzaam geproduceerde wandpanelen. Zo maak jij van jouw kunstwerk een duurzaam meesterwerk. Een lagere energierekening en een lust voor het oog.